Tiszavirág Fesztivál 2023 – programok

5
(2)

A 2023-as Tiszavirág Fesztivált június 20.-26. között rendezik Szolnokon. A tizenharmadik Tiszavirág Fesztivál programjainak a város több pontja is otthont ad. Ez Közép-Magyarország legnagyobb ingyenes kulturális kavalkádja.

A fesztivál – ha minden jól megy – egybeeshet a 2023-as tiszavirágzás eseményeivel. Érdemes a folyót is kémlelgetni a programok szüneteiben!

Tiszavirág Fesztivál 2023 programok

A 2023-as Tiszavirág Fesztivál programja (részletek hamarosan)

A Tisza parkban a gesztenyefák árnyékában felállított borházakba az idei esztendőben is különféle pincészeteket és pálinkaházakat fogadunk. A református templomtól egészen Zounok ispán szobráig sorakoznak hazánk különböző bor régiójából érkező pincészetek.

A parkon belül egy hangulatos sziget létesül egy színpaddal, ahol hazai párlatok páratlan válogatásait lehet kóstolni.

Kitűnő találkozási helyszíne baráti társaságoknak, közösségeknek, szerelmeseknek, vigadóknak, búsulóknak. A területen két zenei színpad is helyet kap, ahol népzenétől a swingen keresztül a sanzonokon át a jazzig keverednek a dallamok hazai és neves nemzetközi előadók játékának köszönhetően.

Tiszavirág Fesztivál 2023 programok

A borok mellett egyéb gasztronómiai kínálattal is készülünk. A csárda finomságai, a sajtkülönlegességek, a vasalt lepény vagy akár a mangalica kolbász kitűnő kiegészítői az „üdítő” nedűknek. A kürtőskalács és a házi rétes széles választéka pedig szívmelengető élményt nyújt az édesszájú nagyérdeműnek – üzenik a 2023-as Tiszavirág Fesztivál szervezői.

Fotók: Tiszavirág Fesztivál Szolnok

Jártál már itt? Értékeld ezt az úti célt!

Csak bátran!

Átlag 5 / 5. Szavazatok: 2

Egyelőre még nem érkezett szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük