Ilyen kedves tud lenni egy fekete párduc, ha emberek között nő fel

0
(0)

A vadállatok otthoni tartása számos veszélyforrást rejt magában, ám a Luna névre hallgató, Oroszországban élő fekete párduc ezzel úgy tűnik, nem ért egyet.

A pompás ragadozót Viktorija vette magához még kölyökkorában, azóta a nő szibériai otthonában nevelkedik. Luna egy utazó cirkuszban született, ám anyja nem fogadta el, ezért új gazdát kellett neki keresni. A cirkusz felvette a kapcsolatot Viktorijával, akinek már volt tapasztalata a nagymacskákkal, így került végül hozzá.

Az egyéves korára 31 kilósra cseperedett „cica” szelídebb a kezes bárányoknál is:

Nem ő az egyetlen szőrös tagja a családnak, él a lakásban egy Venza nevű rottweiler kutyus is, aki gazdája szerint saját kölykének tekintette Lunát, amikor meglátta. Ezt alátámasztandó, egyből nyalogatni kezdte a kis párducot, és azóta is elválaszthatatlan jóbarátok.

Viktorija nem valószínű, hogy élete végéig Luna gazdija lesz, keresi a hosszú távú megoldást a párduc elhelyezésére. Addig is fáradhatatlanul osztogatja az örömteli és szívmelengető pillanatokat furcsa házikedvencéről Youtube-, Instagram– és TikTok-csatornáján.

Jártál már itt? Értékeld ezt az úti célt!

Csak bátran!

Átlag 0 / 5. Szavazatok: 0

Egyelőre még nem érkezett szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük