Bezár a Malackrumpli, Tihany legendás étterme

0
(0)

Néhány hónappal megálmodójának halála után bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró – jelentette be közösségi oldalán az étterem. Járosi Tamás 2022. július 4-én hunyt el 44 éves korában.

A szomorú bejelentést így kezdik:

Az elmúlt évek sok kihívást állítottak elénk, de mi mindig hittünk abban, hogy érdemes felállni, újrakezdeni, előre menekülni, mert mindig van új ötlet és lelkesedés, ami átlendít a nehéz időszakokon. Bíztunk benne, hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia. Örülünk, hogy ebben mindig megerősítettetek minket és jó szívvel tértetek vissza hozzánk. Jó volt veletek együtt építeni és színesíteni a balatoni gasztro palettát.

Mint írják, a Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítették el, amit minden igyekezetük ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtak pótolni.

Bezár a Malackrumpli, Tihany legendás étterme

A tulajdonosok köszönet mondananak a Malackrumpli csapatának, a nyári hőség és hajtás harcosainak, akik vállalták, hogy ilyen körülmények között is végigvitték a nyarat. Köszönik együttérző beszállítóiknak és partnereiknek, hogy türelemmel voltak irántuk a nehéz időkben. Köszönik azoknak az üzletembereknek és szakmabelieknek, akik segíteni próbáltak megtartani vagy valamilyen formában tovább vinni a Malackrumplit.

De mindenekelőtt, köszönet illeti Vendégeinket, a kitartó Malackrumpli rajongókat a mögöttünk levő sikeres 8 év bizalmáért, a sok jó szóért és elégedett pillantásért, az üres tányérokért és felhörpintett italokért, amellyel 2015 óta folyamatosan kitüntettek minket. Az elmúlt években rengeteg szeretetet, bátorítást kaptuk tőletek. Minden álom egyszer véget ér, de azoknak, akikben van szikra, újra es újra meg kell gyújtani a tüzet, mert mindig lesz, amiért érdemes!

– olvasható a tihanyi étterem Facebook-bejegyzésében.

Jártál már itt? Értékeld ezt az úti célt!

Csak bátran!

Átlag 0 / 5. Szavazatok: 0

Egyelőre még nem érkezett szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük