Újra megnyitotta kapuit a Tisza-tavi Ökocentrum – fotók

0
(0)

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után május 9-én újra megnyitott a Tisza-tavi Ökocentrum Poroszlón. A Tisza élővilágát bemutató centrum március 16-tól volt zárva, és támogatói jegyekkel is lehetett segíteni, hogy a járvány enyhülése után tovább működhessen.

Tisza Tavi Ökocentrum

Poroszló, 2020. május 9.
Védõmaszkot viselõ látogatók a Tisza-tavi Ökocentrumban Poroszlón, a központ újranyitásának másnapján, 2020. május 9-én. A koronavírus-járvány miatt az intézmény március 16-tól nem fogadhatott látogatókat.
MTI/Komka Péter

A támogatói jegyek két hete kerültek forgalomba 5000, 3500 és 2000 forintos értékben.

Poroszló, 2020. május 9.
Védõmaszkot viselõ látogató a Tisza-tavi Ökocentrumban Poroszlón, a központ újranyitásának másnapján, 2020. május 9-én. A koronavírus-járvány miatt az intézmény március 16-tól nem fogadhatott látogatókat.
MTI/Komka Péter

A jegyek mindegyike egy nem névre szóló, az ökocentrum pénztárában történő felmutatás mellett belépésre jogosító, az újranyitást követően 2021. június 30-ig felhasználható utalvány, melyet sorszámmal ellátva – az ellenérték beérkezése után – postán küldenek meg az igénylőknek.

Poroszló, 2020. május 9.
A Tisza-tavi Ökocentrum munkatársa a korlátot fertõtleníti Poroszlón, a központ újranyitásának másnapján, 2020. május 9-én. A koronavírus-járvány miatt az intézmény március 16-tól nem fogadhatott látogatókat.
MTI/Komka Péter

A vásárlók azonban most nem csupán jogot szereznek Európa egyik legnagyobb édesvízi akváriumának meglátogatására, hanem jelentős támogatást is nyújtanak a komplexum működtetéséhez ebben a nehéz időszakban

– fogalmazott Kiss János igazgató.

Tisza Tavi Ökocentrum

Poroszló, 2020. május 9.
A Tisza-tavi Ökocentrum munkatársa egy látogató kezét fertõtleníti Poroszlón, a központ újranyitásának másnapján, 2020. május 9-én. A koronavírus-járvány miatt az intézmény március 16-tól nem fogadhatott látogatókat.
MTI/Komka Péter

Itt a kiskörei hallépcső webkamerája – nézd élőben a halak vándorútját!

Jártál már itt? Értékeld ezt az úti célt!

Csak bátran!

Átlag 0 / 5. Szavazatok: 0

Egyelőre még nem érkezett szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük